kaukazusifejlec-hu

Kaukázusi juhászkutya, Kutya - Kölyök Eladó, Kaukázusi Kiskutya

Üdvözöljük a Majosháza Réme Aranykoszorús Kaukázusi Juhászkutya Mestertenyészet honlapján!

tothignac
Tóth Ignác vagyok, aranykoszorús mestertenyésztő.
Budapesttől 30km-re Majosházán lakom, 1991. óta foglalkozom kaukázusi juhászkutya tenyésztéssel. Hobbi szintem kezdtem el foglalkozni a kaukázusi juhász , ami gyorsan továbbfejlődött egy gondosan felépített szelektív tenyésztői munkává, melyben az idő igazolta tevékenységünk eredményességét.
Kitartásunkról a rengeteg kiállítási eredmény és mestertenyésztői okleveleim tanúskodnak.
A kaukázusi juhász által számtalan ismerősre és barátra tettünk szert, idehaza és külföldön egyaránt. Mindez megerősített, hogy érdemes folytatni - a kutyák minden munkát és fáradságot megérnek!
kupak1Kaukázusi juhász tenyészetünk az akkori legjobb vérvonalakra alapult, melyek utódaiból gondos szelekció után került ki tenyészetünk törzsállománya.
Ennek az odafigyelt munkának az elért és igazolt eredménye, hogy 2001. január 12.-én a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Bronzkoszorús Mestertenyésztői címet adományozta kaukázusi juhászkutya kennelünknek. Munkánk folytatásaként, alig nyolc hónap után újabb kitüntetés ért minket. 2001. szeptember 26.-án elértük az Ezüstkoszorús Mestertenyésztői címet.

kupak2Ezután ami következett, az minden tenyésztő álmai és céljai közé tartozhat, az országban először a Kaukázusi Juhászkutya fajtában 2002. november 20.-án elértük az Aranykoszorús Mestertenyésztői címet. Ez mintegy megkoronázása a kitartó munkának, az odafigyelt tenyésztésnek és annak a rengeteg szeretetnek, amit a kutyáinknak adtunk és amennyit tőlük kaptunk.